Ataşehir Sakso Çeken Escort Işın

Ataşehir Sakso Çeken Escort Işın benim; uzatıp parlatmayı sevmem, ne görüyorsan oyum. 24 yaşındayım, kumral, ince yapılıyım; bakımlı durmayı severim ama o mesafeli tiplerden değilim. Mesajlaşırken de buluşunca da rahat konuşurum. Özellikle ten uyumu, yakınlık ve o ilk birkaç dakikadaki elektrik benim için önemli; zorlama olunca zaten hiç keyfi olmuyor.

Ataşehir tarafında, İçerenköy’e yakın bir noktadayım; akşamüstü ve gece daha rahat oluyorum. Bazen kendi düzenimde görüşüyorum, bazen otele geçiyorum, duruma göre net konuşuruz. Ataşehir Sakso Çeken Escort tarafını merak eden biriysen bende iş biraz özenle ilerler; aceleye sıkışmış, soğuk bir görüşme çıkarmam. Ses tonu, koku, temas… bence olayı bunlar topluyor. Yazınca gereksiz uzatmam, uygunsam söylerim; değilsem de bekletmem.

  • Yaş: 24
  • Semt: Ataşehir
  • Tarz: bakımlı, sıcak, birebir
  • Müsaitlik: daha çok akşam ve gece

Kafan netse, ne istediğini az çok biliyorsan bana yaz. Işın olarak buralardayım; düzgün iletişimle gerisi zaten kolay ilerliyor.

Yorum yapın